Ilıcalar AK Parti Belde Başkanı Sait Varol, aday belirleme sürecinde kendilerinden fikir alınmadığı gerekçesiyle istifa ettiğini duyurmasının ardından Belde yönetimi bunun gerçeği yansıtmadığını il teşkilatının ve merkez ilçe teşkilatının gerek toplu halde gerekse tek tek görüşme sağladığını belirten Ilıcalar Belde Teşkilatı Başkanı Tahsin Varolgüneş, belde başkanının sözleri kendilerini zor durumda bıraktığını ve söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Tahsin Varolgüneş, “Aday belirleme sürecinde il teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatı belde yönetimi ile hem toplu görüşme hem de bireysel görüşme neticesinde fikirlerimizi aldı. Ayrıca belde halkına anket yaptırılarak aday belirleme çalışması yürütüldü. Belde başkanımızın kendi ailesinden aday adayı vardı. Ona açık destek vermiştir. Parti ona vermeyince istifa etmek istemiştir” dedi.

“PARTİ SEVDASI DEĞİL, ADAMCILIK ÖN PLANA ÇIKTI”

İstifa eden başkanda AK Partimizin sevdası değil, kendi adamına olan sevdası ön plana çıkmıştır” diyen teşkilat başkanı Tahsin Varolgüneş, “Teşkilat olarak gerek il yönetimine gerekse merkez ilçe yönetimine siz kime verirseniz verin biz arkasındayız. Biz adamcılık yapmayız, biz partimizin arkasındayız dedik. Çünkü bizim için önemli olan partidir” dedi.

“TÜM KADEMELERLE ADAYIMIZIN ARKASINDAYIZ”

Belde teşkilatı, Gençlik ve Kadın Kolları olarak adaylarının arkasında olduklarını söyleyen Varolgüneş, 31 Mart’ta sandıktan güçlü bir şekilde çıkacaklarını ve adaylarının tekrar seçilmesi için canla başla çalışacaklarını söyledi.