2019’un Mart ayında yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurusu almaya başlayan AK Parti’ye bir aday adayı başvurusu daha geldi. Ilıcalar Belde Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvuru yapan Eşref Varol, Ilıcalar Beldesini özellikle Turizmde en iyi seviyeye getirmek için canla başla çalışacağını söyledi. Varol, “Beldemiz Turizm de bölgenin en cazibeli yerlerinden biri olmaya müsait. Gerek Üniversitemizin gerekse hükümetimizin bazı çalışmaları oldu. Ben seçildiğim zaman Ilıcalar Beldemizi bölgede hatırı sayılır bir turizm kenti haline getireceğim” diye konuştu.

SOSYAL DONATILARDA EKSİKLİKLER GİDERİLECEK

Beldelerinde sosyal tesisleşme konusunda eksiklikler bulunduğunu belirten Varol, Sosyal tesisleşme bir bölgenin en büyük yatırımlarından biri olması gerektiğini ancak beldelerinin bu anlamda geri kaldığını söyledi. Varol, “Gençlerimizin sosyal ve sportif çalışmalarını beldemizde yapması için bazı yatırımların yapılması gerekiyor. Gençlerimizin bu konudaki sıkıntılarını gidermek için gerekli çalışmaların alt yapısını hazırlayıp hükümetimizin desteğiyle beldemize çok iyi yatırımlar kazandırmayı hedefliyorum.

“HALKIMIZIN KARARIYLA ADAY OLDUM”

Varol, “Belde halkımız siyasette ulaşabilirliğin ve becerinin önemini bilerek kendilerine ulaştığını ve aday olmam konusunda bana teklifte bulundular. Bende zaten aktif siyasette var olan biriyim. Bu anlamda kendimi hazır hissettiğim için ve beldemize faydalı olacağıma inandığım için dostlarıma kararımı ilettim. Ve bu şekilde bu yola koyuldum. Rabbim çıktığımız yolda beldemize ve ilimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin inşallah” şeklinde konuştu.

EŞREF VAROL KİMDİR?

1965 Bingöl merkez İçpınar doğumlu olan Varol, 27 yıldır İstanbul’da ikamet etmektedir. 22 yıl boyunca Refah Partisi ve AK Parti’de aktif siyaset yapan Varol, Bugüne kadar birçok sivil toplum örgütünde görev aldı ve dernek başkanlığı görevlerini yürüttü. Şuan da Pendik AK Parti Güneydoğu ve Doğu Anadolu 4. Bölge Başkanlığı üyeliği görevini de ifa etmektedir.