Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede mevcut başkan Niyazi Çağlar güven tazeledi. Çağlar, İlçe kongresinde gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Çağlar, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “

22 Ağustos tarihinde yapılan MHP Bingöl Merkez

‘Bizler birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır.’ Düsturuyla hareket ediyoruz. Sizlera laik olmaya çalışacağız. Tek hedefimiz 2023’te yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerden TBMM’ye temsilci göndermektir.

Bizler İman, Ahlak ve Fazileti temsil eden üç hilalli bayrağımızın Bingöl semalarında dalgalandırmak tan başka gayemiz yoktur.

Tek amacımız Türkiye’mizin Cumhur ittifakın payidar olması ve ülkemizi muasır medeniyeler seviyesine çıkarmasıdır.

Sayın genel başkanımızın dediği gibi önce ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben diyerek bu yola baş koyduk. Aramıza nifak sokmaya çalışanlara fırsat verilmeyecektir.

Bizim gayemiz, azı çok yapmak. Eldeki kıt imkânları en gerçekçi ve geniş şekilde kullanmak için, gece gündüz çalışmak.

‘BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN’

Bingöl merkez ilçe kongremizi rabbime binlerce şükür kazasız belasız atlattık. Başta divan başkanımız MYK üyemiz Sayın Adem Yurdagül bey, divan başkan yardımcımız sayın cihan aksakal bey, üye sayın murat vergi, il başkanımız Sayın Nurettin Varol bey, Yedisu belediye başkanımız Sayın Ömer isen, genç ilçe başkanı, Solhan ilçe başkanı, Karlıova ilçe başkanı, Yedisu ilçe başkanı, zahmete katlanıp kongremizde bizleri yalnız bırakmayan merkez ilçe yönetimim ve tüm delege arkadaşlara bizleri tekrardan bu göreve laik gördükleri için sonsuz saygılarımı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Birliğimiz daim olsun inşallah.” dedi. HABER MERKEZİ