31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP'nin ülke genelindeki belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılan Bingöl adayları, Ankara’dan dönüştü Yado Çeşmesi mevkiinde yaklaşık 500 araçlık bir konvoy karşıladı. Konvoy oluşturarak şehir merkezine giriş yapan MHP adayları, Bingöl’de de bir aday tanıtımı gerçekleştirdi.

 

Bingöl’de parti binası önündeki kalabalığa seslenen MHP adaylarının ortak vurgusu Bingöl halkına hizmet için inanmış kadrolar ile yola çıkmaları oldu.

 

“HALKIN CİDDİ TEVECCÜHÜ İLE KARŞILAŞTIK”

MHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziya Buyankara, “çok sevdiğim Bingöl’e hizmet etmek için 31 Mart seçimlerinde aday oldum. Aday olduktan sonra gördüm ki Bingöl Halkının bana ve partimizin diğer adaylarımıza karşı ciddi teveccühleri var. Bu da bizleri ziyadesiyle memnun etti” dedi.

 

KAMU TECRÜBELERİMİ HALKIMA HİZMET İÇİN KULLANACAĞIM”

“Yıllarca kamuda edindiğim deneyim ve tecrübelerimi Bingöl halkına hizmet etmek amacıyla kullanmak için bu göreve talip oldum” diyen Buyankara, “Yıllardır halkımız belediyecilik hizmetlerinden mahrum bırakılmıştır. Adam kayırma anlayışı ile hizmetten ziyade yandaş kayırmacılığı ön plana alınmış, belediyenin kaynakları halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda değil de hovardaca harcanmıştır. Yıllarca kamuda edindiğim deneyim ve tecrübelerimi Bingöl halkına hizmet etmek amacıyla kullanmak için bu göreve talip oldum. Bingöl’ün sorunlarını da çözüm yollarını da biliyorum.” Dedi.