31 Mart yerel seçimler öncesi MHP Genel Merkezi tarafından feshedilen Genç İlçe teşkilatı yeniden yapılandırıldı. MHP Genel Merkezi tarafından İlçe başkanlığına Halim Yürekli getirildi. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından gönderilen atama yazısı ile Yürekli ve ekibi resmi olarak göreve başladı.

"BAŞKAN YÜREKLİ'DEN TEŞEKKÜR"

Kendisine tevdi edilen görev için teşekkür mesajı yayımlayan MHP Genç İlçe Başkanı Halim Yürekli, " Başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın olmak üzere herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Aldığımız bu hizmet bayrağını daha da yükseklere taşımak için Allah'ın izni ile ekip arkadaşlarım ile beraber güzel bir çalışma içerisinde olacağız. Dün olduğu gibi bugünden sonra da Genç ilçesinde MHP parti teşkilatı ve gönüldaşları, siyasi faaliyetlerini kardeşlik ruhu içerisinde sürdürecek. Partimizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda olan bir hizmetkarınız olarak ilçemizin sorunlarını yetkili mercilerle diyalog halinde olarak birlik ve beraberlik içinde çözmek için çalışacağız" dedi.

MHP'NİN İLÇE YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE;

Başkan: Halim Yürekli,

Üyeler: Vahdettin Barıştıran, Hamit Başçık, Fikri Ortak, Servet Yıldız, Kazım Açıkbaş, Hamdullah Çağlar, Mehmet Aydın Azrak, Muhittin Satık, Aziz Taşar, Remzi Kara, Aydın Kara, Aydın Tezel, Mehmet Şah Nasırbel, İlyas Direkçi, Yunus Argın, İlhami Karakuş, Şahabettin Kovalar, Hayrettin Güçten, Nevzat Tezel, M. Zeki Yalçın GENÇ HAVADİS