Deva Partisi Bingöl Kurucu İl Başkanı Mikail Kovalar, gerek yüz yüze gerekse de iletişim ağı yollarıyla kendisine ulaşan tebrik mesajlarından dolayı teşekkür mesajı yayımladı. Kovalar mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Deva Partisi Genel Başkanı Sn. Ali BABACAN tarafından şahsıma tevdi edilen Bingöl Kurucu İl Başkanlığı görevi münasebetiyle gerek yüz yüze gerekse de iletişim ağı yollarıyla tebrik mesajlarını iletip mutluluklarını bizlerle paylaşan değerli vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım.

Toplumumuzun sosyal dokusu temelinde her kesimini en içten duygularımızla kucaklayacak bir anlayış çerçevesinde çıktığımız bu yolda, bizlere desteklerini esirgemeyen Deva Partisi Bingöl Kurucu İl Heyetimize, İl Başkan Aday Adaylarımıza ve doğrudan ve de dolaylı olarak duygularımıza ortak olan değerli hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Ülkemizin yeni dünya düzeninde gelişmiş medeniyetler statüsünde yerini alabilmesi için ekonomik, sosyal, toplumsal ve kültürel faktörlerin iyileştirilmesi bağlamında demokrasi, hukuk, insan hakları ve özgürlük ilkelerine bağlı kalınması ve bu hedeflerin, geçmişin tecrübe simgesi olan büyüklerimizin önerileri ve bugünün dinamik genç kardeşlerimizin ilkeli azimleriyle birlikte başarılabileceği kanısını taşımaktayım. Bu minvalde, dünü bugün ile harmanlayıp refah düzeyi yüksek daha yaşanılabilir müreffeh bir Türkiye oluşturma gayemizin ancak ve ancak ortak akıl temelinde istişare yoluyla mümkün olabileceğini belirtmek isterim.

Bu bağlamda Genel Başkanımız Sn. Ali BABACAN tarafından şahsıma tevdi edilen Bingöl Kurucu İl Başkanlığı görevi nedeniyle başarı dilekleri ve tebrik mesajlarını ileten değerli hemşehrilerimize bir kez daha teşekkürlerimi iletir ve önümüzdeki günlerde kurucu il heyetimizle yapacağımız istişare toplantısının akabinde süreç ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceğimizi ifade ederim.

Ayrıca ülkemizde 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe kalkışmasını lanetliyor ve yıl dönümü vesilesiyle şehitlerimize Allah'tan rahmet ve gazilerimize de minnettarlığımızı sunarım.” dedi. HABER MERKEZİ