24 Haziran seçimlerinin ardından ilçe ve belde ziyaretleri kapsamında Genç ilçesine giden 27. Dönem Bingöl AK Parti Milletvekili Adayı Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata, verdiği büyük destekten ötürü Genç halkına teşekkür etti.

 

AK Parti 27. Dönem Bingöl Milletvekili Adayı Sağlık Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata, 24 Haziran seçimi sonrası teşekkür mahiyetinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaret kapsamında geldiği Genç ilçesinde Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan’ı partililerle birlikte makamında ziyaret etti.

 

“GENÇ AYRI BİR TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYOR”

 

Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Korkutata, Genç ilçesinin seçimlerde zor gibi göründüğünü ancak sonuçlara bakıldığında Genç’in tüm kesimleri mahcup ettiğini söyledi. Korkutata konuşmasında şunları söyledi: “Genç ilçesinin mesafesi yakın olduğu için değil kalbi yakın olduğu için seviyoruz. Genç, seçimlerde zor gibi göründü açıkçası ama sonuçlara baktığımızda Genç’imize karşı mahcup olduk. Umarım bizi af ederler. Genç ilçesi ayrı bir teşekkürü hak ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Genç, seçim sürecinde kendisine olumsuz bakanlara boynunun ölçüsünü verdi. Ahlaktan, dürüstlükten taviz vermeden siyasi ahlakı benimsedi” dedi.

 

“GENÇ DURUŞUNU BOZMADI”

 

24 Haziran seçimlerinin milleti için, ümmet için büyük bir viraj olduğunu kaydeden Korkutata, herkesin seçim sürecine tepeden tırnağa destek verdiğini söyledi.

 

Korkutata, “Allah hepinizden razı olsun. Emek verdiniz, bize hakkınız geçti. Bu yol uzun ve meşakkatli bir yol. Bize düşen bu yolda gayretli olmak, fayda üretmek için sürekli bir çaba içerisinde olmak. Cenabı Allah inşallah her zaman bizleri muzaffer kılar. Meseleye bir milletvekili kaybettik olarak bakmayın. 24 Haziran seçimleri gerçekten milletimiz için, ümmetimiz için büyük bir virajdı. Yüz yılın vesayetini, yüz yıllın millet egemenliğinin önündeki bütün engelleri inşallah kaldırdık diye düşünüyoruz. Bu konuda istikrarlı bir şekilde devam etmemiz lazım. Bu ülkenin Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı var, ümmetin Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı var. Hakikatten ümmetin kaderi ile bir şahsın kaderi birleşmiş. İnşallah tökezlemeden, yere düşmeden bu yolculuğu sürdürürüz. Çünkü eğer Türkiye düşerse İslam ümmeti düşer. Solhan, Genç, Karlıova ve diğer ilçelerimiz duruşunu, vakarını hiçbir zaman bozmadı inşallah bozmayacak. Bu istikrarlı yürüyüşünüz inşallah devam edecektir. Kardeşinizin de bir nefer olarak bu yolda eğer sizlere desteği olacaksa ne mutlu ona. Siz, bizim arkamızda oldunuz cenabı hak hiçbir zaman sizleri yalnız bırakmasın. Cenabı hak iki cihanda da sizleri de bizleri de aziz eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hepinize desteklerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

SOLHAN İLÇESİNE ZİYARET

AK Parti 27. Dönem Bingöl Milletvekili Adayı Sağlık Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata 24 Haziran seçimi sonrası teşekkür mahiyetinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaret kapsamında Solhan’a gelen Korkutata, ilk olarak Partililerle AK Parti Solhan ilçe teşkilat binasında teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

 “ÜMMETİN KADERİ İLE BİR ŞAHSIN KADERİ BİRLEŞMİŞ”

Konuşmalarına “Siyasetin tek limanı ahlaktır. İnşallah eğer ahlakımız İslam ahlakı üzerineyse kaybetmek de kazanmak da bizlere nasıl bir fayda sağlar onu çok iyi biliriz.” diyerek başlayan 27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Korkutata, “Yaptığımız hiçbir şey ne sadece bu dünya içindir nede sadece ahiret içindir. İnşallah yaptığımız çalışmalar hem dünyamızı azad eder hemde ahiretimize bereket katar. Biz bütün meselelere böyle bakıyoruz. Onun için milletvekili olmuşuz veya olmamışız bizim için bir kıymeti yoktur. Çünkü cenabı hak; bizim için neyi murad etmişse hayır ordadır, öyle biliyoruz. Biz sonuçtan sorumlu değiliz. Biz gayretimizden sorumluyuz. Gayretimizi hepimiz gösterdik. Özellikle Solhan ve Genç üzerinde bir takım kem gözler vardı elhamdülillah o gözleri yere baktırdınız. Alınınız ak, başınız dik bir şekilde yürüdünüz, bu davanın asıl sahipleri olduğunuzu gösterdiniz. Çünkü bu davanın asıl sahibi millettir. Koltuğu millet verir, millet alır. Biz sadece vekâletine talip olduk. Şimdi siyaset tarafında nasip olmadı.Bir sonrakinde ne olur bilemeyiz ama şuan mevcut olduğumuz yerde inşallah daha önce olduğu gibi bundan sonra daha güçlü bir şekilde Solhanlı kardeşlerimiz olarak, sizin bir evladınız olarak sizden hiçbir farkım olmayacaktır. Kapımız sonuna kadar açıktı, bundan sonrada açık olacaktır. Gönlümüzde açıktı, bundan sonrada açık olacaktır. Ama Solhan için daha fazla çalışacağız.Biliyorsunuz belediyemiz hizmet noktasında yoğun bir faaliyet içerisinde inşallah bu faaliyetlerine daha fazla nasıl katkı sunabiliriz, genel bütçeden Solhan’ımıza neler aktarabiliriz, sağlık alanında daha fazla neler yapabiliriz bunların gayreti içerisinde olacağız, istişaresi içerisinde olacağız. Allah hepinizden razı olsun. Emek verdiniz,bize hakkınız geçti. Bu yol uzun ve meşakkatli bir yol. Bize düşen bu yolda gayretli olmak, fayda üretmek için sürekli bir çaba içerisinde olmak. Cenabbı Allah inşallah her zaman bizleri muzaffer kılar. Meseleye bir milletvekili kaybettik olarak bakmayın. 24 Haziran seçimleri gerçekten milletimiz için, ümmetimiziçin büyük bir virajdı. Yüz yılın vesayetini, yüz yıllın millet egemenliğinin önündeki bütün engelleri inşallah kaldırdık diye düşünüyoruz. Bu konuda istikrarlı bir şekilde devam etmemiz lazım. Bu ülkenin Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var, ümmetin Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Hakikatten ümmetin kaderi ile bir şahsın kaderi birleşmiş. İnşallah tökezlemeden, yere düşmeden bu yolculuğu sürdürürüz. Çünkü eğer Türkiye düşerse İslam ümmeti düşer. Cenabıhak bu konuda hiçbir zaman Solhan’ın duruşunu, vakarını hiçbir zaman bozmadı inşallah bozmayacak. Bu istikrarlı yürüyüşünüz inşallah devam edecektir. Kardeşinizde bir nefer olarak bu yolda eğer sizlere desteği olacaksa ne mutlu ona. Siz, bizim arkamızda oldunuz cenabı hak hiçbir zaman sizleri yalnız bırakmasın. Cenabbı hak iki cihanda da sizleri bizleri aziz eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun.”