Bingöl’ün Genç ilçesi önemli bir misafiri ağırladı. İYİ Parti Bingöl İl Teşkilatı, Genç ilçesinde esnafla bir araya geldi. Ziyarette İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Genç ilçe Başkanı Abdürrahim Gengörü, Merkez İlçe Başkanı Rağıp Tümen, ve il, ilçe yöneticileri yer aldı. Ziyarette esnafla sorunları ve istekleri hakkında konuşuldu. Pandemi kurallarına büyük önem gösterilen ziyarette esnafın İYİ Parti heyetine olan ilgisi dikkat çekti. İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, ziyaret sırasında bir açıklama yaptı.

“VATANDAŞIN SORUNLARINA KULAK VERİN”

İlçenin sorunları noktasında Belediye’ye seslenen Başkan Kızılboğa, “Esnafımız kan ağlıyor, tüm esnaf, ‘bittik, tükendik, ayakta kalmaya çalışıyoruz’ diyerek yakınıyor. Esnafımız Zaten zor durumdaydı, Pandemi tuzu biberi oldu. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çözümler bulmaya çalışacağız. Doğalgaz Genç ilçemize hayırlı uğurlu olsun ama vatandaşlarda mağdur edilmesin. Vatandaşlar belediyenin sulama yapmadığını belirtip dert yanıyor malum salgın hastalıktan dolayı belediye yetkililerine sesleniyoruz vatandaşların sorunlarına kulak verilsin kazı yapılan yerlerde sulama çalışmaları sürekli yapılsın ev hanımları her gün toz toprak silmekten yorulduklarını söylüyor.  Kadınlar çarşıda kaldırımlarda yürüyemediklerini ifade ediyor. Belediye tarafından esnafları ve vatandaşları zor durumda bırakmayacak şekilde kaldırım düzenlemesi yapılsın” dedi.

“GENÇLERİ UMUTSUZ, HAYAL KURAMIYOR”

Gençlerin işsiz olduğuna dikkat çeken Başkan Kızılboğa, “Esnaf ziyaretlerimiz sırasında kahvede gençlerle bir araya geldik birçoğu umutsuz hayal kurmuyor artık. Üniversiteyi bitiren gençler kahve köşelerinde oturmak için diploma almadıklarını haksız alımların önüne geçilmesini istihdam yaratılmasını istiyor. Biz İYİ Parti olarak sürekli halkımızla beraber olacağız koltuk eskitmeyeceğiz ayakkabı eskiteceğiz halkımızın her zaman hizmetinde sorunlarına çözüm arayışında olacağız. Genç’e İYİ bir gelecek sözü verdik. Biz koltuk eskitmeyeceğiz, ayakkabı eskiteceğiz” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ