13 Ocak 2018’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Karşıyaka Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 6. Olağan İl Kongresinde göreve başlayan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler alışılmışın dışında bir Başkanlık örneği sergiliyor.

Günlük partiye olan ziyaretlerde vatandaşlarla birebir ilgilenen Ak Parti İl Başkanı M.Hanefi Güler, vatandaşların sorunlarına yerinde ve anında çözüm üretilmesi için kamu ile vatandaş arasındaki köprü görevini sağlıyor.

Bölgede birçok il ve ilçe başkanı koruma ve makam aracı kullanmasına rağmen Güler, daha sade bir görev yapmayı tercih ediyor. Resmiyete önem vermemeye özen gösteren Güler, koruma talebini reddederek işten eve evden işe yürüyerek gidiyor ve makam aracı kullanmıyor.

Protokol düzenine karşı sivil, her an halkın içinde bir yönetim anlayışı sergileyen Ak Parti İl Başkanı Güler, göreve gelmesinin artından partinin etkinliğini arttırarak fiziki olarak parti binasını büyüttü.

16 yılda tek katta hizmet veren parti binasını büyüten Ak Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler,  milletvekilleri, birim başkanlıkları ile merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarına verimli çalışmaları için özel odalar oluşturdu.

Odalara bilgisayar, internet ve telefon santrali kurarak partiye kurumsal bir kimlik kazandıran Ak Parti İl Başkanı Güler, makam odasını toplumun her kesimine açık tutup gece saatlerine kadar partiyi halkın hizmetine açık hale getirdi.

Makam aracı ve korumanın halk ile arasına mesafe koyacağı gerekçesiyle kabul etmeyen Güler, halk ile bağların güçlendirilmesi amacıyla Partinin sadece seçim döneminde değil seçim dönemi dışında da yoğun bir talep görmesini sağladı. Başkan Güler, nöbetçilik sistemi ile de partiyi her gün açık tutarak hizmette süreklilik oluşturdu.

Parti binasında kadın ve erkek mescidi dizayn ederek vatandaşların daha nezih bir ortamda ibadet etmelerini sağladı.

Parti binasının kömür yerine Doğalgaz ile ısınmasını sağlayan Güler, Sıfır Atık Projesi ile parti binasına geri dönüşüm kutuları yerleştirerek kaynakların sağlıklı ve verimli kullanılmasını sağladı. (Haber Merkezi)