31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareciler Seçimi için Ak Parti’den Bingöl Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu yapan Selahattin Erdem, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yunus Budak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Budak’ın yanısıra Bingöl Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Ömer Şanlı, yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım ve Nihat Kanat ile bir araya gelen Erdem, “Basın mensupları bizim için değerli ve önemlidir. Yapacağımız bütün projelerimizi basınla birlikte Bingöl halkına ileri ki dönemlerde bunu duyuracağız. Tabi yapacağımız işleri de yine basınla birlikte Bingöl halkıyla istişare ederek nasıl bir proje üretebiliriz, benim yaptığım bazı projeler var ama birde Bingöl’ün sorunları nelerdir buna bakmak lazım. Biz görüyoruz, biliyoruz ancak Bingöl insanıyla, mühendisi,mimarı ve  işadamı gibi çevrelerle oturup sıkıntıları çözmemiz gerekiyor. Bu yarışa bizde katıldık,Bingöl için kim bir taş üzerine taş koyarsa Allah ondan razı olsun. Bizde Bingöl’ün bir evladı olarak geldik şuan aday adayıyız. Biz insanımıza hizmet için yola düştük. Hem iş hayatımda hemde İl Özel İdaresi’nde ki 30 yıllık tecrübeme dayanarak Bingöl ve 7 ilçenin, tüm köylerinden mezralarına kadar hizmet yürüttük. O tecrübeme dayanarak bunu da Bingöl insanına inşallah bir faydaya dönüştürürüz.” dedi.

Ziyaretten dolayı Erdem’e teşekkür eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Budak ise, seçimlerin Bingöl için hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm aday adaylarına başarılar diledi.