Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bingöl Belediye Başkan Adayı Ziya Buyankara ve MHP il Başkanı Nurettin Varol gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mahfuz Demir’e konuşan Burankara,  yerinden yönetilen bir anlayış ile herkesi kucaklayıp Bingöl’ü ileri seviyeye çıkarmanın amacında olduğunu söyledi.

Buyankara; “Bingöl’ü sevdiğimiz için Bingöl’ün iyi yönetilmesini istiyoruz. Büyükşehirlerde ve Bingöl gibi küçük şehirlerde olan yatırımların insanlara yansıyan görünümünün Bingöl’de de görülmesini istiyoruz. Bizler insanlarımızı seviyoruz. Bir anne ne kadar çok oğlunu severse ona o kadar çok hizmet eder, o kadar çok bakım yapar ve güzel yetiştirir. Hayata hazırlar. Bizde ilimizi sevdiğimiz için birikimimizi, tecrübelerimizi ve heyecanımızı Bingöl’e vermek istiyoruz.” Dedi.

“CİDDİ BİR BELDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA GELİYORUZ”

Ciddi bir belediyecilik anlayışıyla geldiklerini kaydeden Buyankara; “Bu yaparken güzel projelerle geliyoruz. Bide tüm insanlarımızı kucaklayarak gelmek istiyoruz. Herkesimin ve herkesin adayı olmak istiyoruz. Herkesten de oy talep ediyoruz. Çünkü biz geldiğimiz zaman hiçbir ayrım yapmaksızın halkımıza hizmet vermeye adayacağız kendimizi. Seçildiğimiz gün parti rozetini çıkarıp tüm ilin başkanı ve hizmetkârı olacağım.” Dedi.

“BELEDİYE YERİNDEN YÖNETİLİNCE FAYDASI OLUR”

Emir alıp emir vermek, uzaktan Bingöl’ü idare etme düşüncesinde olmadığını belirten Buyankara; “Daima nerede görev aldıysam orayı yerinden yönetmeye gayret ettim. Yerinden yönettiğimiz zaman sonuçları da faydalı olur. Bu fayda hepimizi memnun eder. Dürüstlüğe, doğruluğa, iyiliğe ve güzelliğe ihtiyacın olduğu bu güzel kentimizde halkımızla bir olup hizmet etmek istiyoruz. Halka tepeden bakmayla değil, kucaklayıcı bir yapıyla geleceğiz” ifadelerini kullandı.