Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanı Mehmet Bayram, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’in talimatları doğrultusunda başlatılan "Askıda Ekmek Projesi"ne dair yazılı basın açıklama yaptı. Bayram; “Devlet Bahçeli Bey’in talimatları doğrultusunda başlatılan “Askıda Ekmek Projesi”nin Bingöl'de uygulamaya konulmasında ilk adımı atmış bulunmaktayız.

Aziz Türk milletinin hiçbir ferdinin bir lokma ekmeğe muhtaç olmaması, milletimizin arasında birlik, dayanışma kültürünün artması adına komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışı doğrultusunda bu projeyi başlattık. Kapanmayanın 1-2 aylık olmaması, sürekli hale getirilmesi için de çaba gösteriyoruz. Milliyetçi-Ülkücü Camianın ve tüm vatandaşlarımızın kendilerine ekmek alırken bir ekmek de askıya bırakmalarını rica ediyoruz. İhtiyaç sahiplerinin onurlarını kırmadan gerçekleştirmek istediğimiz bu kampanyaya tüm duyarlı vatandaşlarımızın destek vermesini bekliyoruz.

Yinelemek isteriz ki, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatları doğrultusunda başlatılan bu kampanya milli ve sosyal dayanışmanın tezahürü şeklinde gerçekleşmelidir. Bir elin verdiğini, diğer el görmemelidir.