Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun, Ak Parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bayram ziyaretleri kapsamında şehir merkezinde bütün ilçe, belde, ova köyleri ve şehir merkezinde bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Feyzi Berdibek, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler ile birlikte ilk olarak Çeltiksuyu (Madrak) Köyü’nü  ziyaret etti. Daha sonra Garip, Kumgeçit (Kürük), Dik, Yeniköy, B. Tekören köyleri ziyaret edildi. Ardından havaalanında Ak Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Milletvekili Cevdet Yılmaz il teşkilatı tarafından çiçeklerle karşılandı. Daha sonra resmi bayramlaşma programı kapsamında Polisevi’nde il protokolüyle bayramlaşıldı. Daha sonra Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği, Belediye, Sevgi Evleri, Devlet Hastanesi’nde yatan hastalar, Özel Harekat Müdürlüğü, Jandarma ziyaret edildi.

İlçe ziyaretleri kapsamında bayramın birinci günü ilk olarak Genç İlçesine gidildi. Genç Dörtyol Parkı’nda ilçe halkıyla bayramlaşan Ak Parti heyeti, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bayramın ikinci günü Sancak, Adaklı, Kiğı, Yayladere ve Karakoçan Ak Parti İlçe teşkilatı ziyaret edildi.

Kiğı Serinyer (Ğajık) Köyü’nde Sanatçı Alişan’ın desteğiyle İşlev Ailesi tarafından yaptırılan Camii açılışı gerçekleştirildi.

Bayramın üçüncü günü Solhan, Arakonak, Yenibaşak ziyaret edildikten sonra 2600 rakımlı Tavz Yaylasında Tavz Derneği tarafından organize edilen ve birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı bayramlaşma programına katılım sağlandı.

Bayramın dördüncü günü Karlıova ilçesi ziyaret edildi. Yolüstü köyler ve Ilıcalar beldesinde vatandaşlarla bayramlaşıldı. Ak Parti heyeti, şehir merkezinde İnönü Caddesi, Beşyol, Çifte Fırınlar, Hacı Hıdır Bölgesi’nde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların bayramını tebrik etti.  Ayrıca Genç ilçesinde Genç Mazi Derneği açılışı Belediye Meclis üyeleriyle istişare toplantısı yapıldı. Düğün ve taziyeler ziyaret edildi.