Ak Parti büyük Aday Tanıtım Toplantısı’nı bugün gerçekleştirecek.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan toplantıda 11 maddelik seçim manifestosunu açıklayacak.

Çevre Dostu bir seçim çalışması yürütecek olan Ak Parti’nin günlük yaşamı olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliği oluşturan araç konvoyu, korna sesleri gibi ilkel çalışmalar yerine dijital bir seçim çalışması yürütecek.

Ak Parti, akadaylar.com adresli bir internet sitesi açacak. Site gece saatlerinde aktif olacak.

Sitede seçim kılavuzu, kurumsal kimlik, seçim müzikleri olacak. 1.5 milyonu aşkın teşkilat üyeleri bulundukları illerde ve ilçelerde seçimi nasıl yürüteceklerini seçim kılavuzu üzerinde görecek. Kampanyanın 2 fazı olacak. Birinci fazı 1-18 Şubat arasında olacak, ikinci faz da 19 Şubat-31 Mart arasında olacak. Seçim sloganı kampanya başlamadan önce ön kampanya olarak tevazu, samimiyet ve gayretle önce millet önce memleketti. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı seçim sloganı  "Memleket işi gönül işi" olacak.

Programa Bingöl’den Ak Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Ak Parti ilçe başkanları, il, ilçe ve belde belediye başkan adayları ve teşkilat üyeleri katılacak. Manifestonun ardından Ak Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler ve İl, ilçe, belde belediye başkanlarıyla görüşecek ve toplu fotoğraf çekecek.