Ilıcalar Belde Belediyesi Meclis Üyeleri Mahmut Varolgüneş, Mahmut Kaymazalp ve Ziya Varol ile AK Parti Belde Başkan Aday Adayı Eşref Varol MHP’ye toplu bir şekilde geçtiler.

MHP İl Başkanı Nurettin Varol, beldeden Eşref Varol’un MHP Belde Belediye Başkan Adaylığına geçmesinden sonra belde de 300’e yakın kişinin MHP’ye geçmesini beklediklerini ifade ederek,  “Ilıcalar beldemizden partimize katılımlar oldu. AK Parti Belde Başkanı Sait Varol, Belediye Meclis Üyeleri Ziya Varol, Mahmut Kaymazalp ve Ziya Varol, partimize katılım sağlamışlardır. Bugünden itibaren partimizin başarısı için çalışacaklardır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda beldeden 300 kişinin de partimize geçişini bekliyoruz. AK Parti’den istifalar da gerçekleşecek. Diğer arkadaşlarımız da partimize geçtikten sonra inşallah Ilıcalarda da belediyemizi kazanacağız Allah’ın izniyle. Merkezde belediye başkanlığımıza da büyük bir güç verecek İnşallah” dedi.

“Ak Parti Hizmet Edemez Hale Geldi”

Ak Parti’nin bir olumsuzluğu olmadığını ancak Ak Parti’nin Bingöl’de bulunan üst kadrolarının Ak Parti’yi Bingöl’de bir yakınlar partisine çevirdiğini ve artık Bingöl’de Ak Parti’nin hizmet edemez hale geldiğini ifade eden MHP Bingöl Belediye Başkan Adayı M. Ziya Buyankara, “Katılımdan dolayı hepimiz çok mutlu olduk. Biz eli boş gelmedik. Daha önceden Ak Parti’nin içerisinde çalıştık. Ben 2 kez aday adayı oldum ama birilerinin yakını olamadığımız için yer verilmedi. Ama sizlerin katkısı ile bu göreve geldiğimizde en basitinden bu kar çilesi yaşanmayacak. Yanı başımızda Muş bile bu sıkıntıyı aşmıştır. Bir savurma makinesi ile hallolacak bir şey. Kar yağıyor diye kızmanın manası yok. 2004’te de aday olduğumda birçok projeyle karşınıza çıkmıştım. 2018 yılında hepimiz Ak Parti’ye oy verdik. Ak Parti’nin olumsuz bir yanı yok ancak ilimizde Ak Parti’nin üst kadroları Ak Parti’yi bir yakınlar partisi haline getirdiler. Ak Parti Bingöl’de hizmet edemez hale geldi. İnsanları kucaklayamaz hale geldi. İnsanlar arasında ayrımcılık yapar hale geldi. Biz de bütün insanlarımızı kucaklamaya geliyoruz. Herkesi kardeş kabul ederek herkesi bu ilin şerefli bir bireyi kabul ederek canı gönülden bu işe talip olarak geliyoruz. Geldiğimizde de ben de Eşref Bey de yöremizin, ilimizin, bölgemizin, her kesimin adayı olarak geleceğiz. Ve herkesi bağrımıza basacağız. Biz projelerle geleceğiz. Milletimizin efendisi değil hizmetkârı olacağız.

“8 TANE PROJE İLE MHP’YE GELDİM”

AK Parti’de yer alamayan Eşref Varol, bugün 3 belediye encümeni ve AK Parti Belde Başkanı ile birlikte MHP’ye geçti. MHP Ilıcalar Belde Belediye Başkan Adayı Eşref Varol, 3 belediye meclis üyemiz ve belde başkanımız ile birlikte MHP’ye geçiş yaptık. Bugünden sonra MHP çatısı altında siyasetimiz devam edecek. Tabi ben MHP’ye geçerken birçok proje ile geldim. 8 tane hazırlanan projem var onlarla birlikte güzel bir çalışma yapıp belde halkımıza ve ilimize tanıtımını yapacağım. Ilıcalar Beldesi zaten bir ailedir. Bu aile içinde bizler bir olup yek vücut olup MHP’yi birinci parti çıkararak beldemiz için düşündüğümüz projeleri halkımızın hizmetine sunacağız inşallah. Başkanlığı kazanmam halinde parti rozetimi çıkarıp beldenin başkanı olacağım. Bana oy veren de vermeyen de hizmetlerden faydalanacak.” dedi.