Sağlık Bakanlığı’nın, Yedisu ilçe merkezine 6 milyon TL yatırımla inşa etmeye başladığı Yedisu İlçesi Aile Sağlık Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile lojman yapım işi sona erdi.

Geçtiğimizi yıl Kasım ayı içerisinde İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu’nun da katılımlarıyla, Merkez Mahallesi’ne yapımına başlanan Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), 2 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASH) ile Lojman temel atma töreni dualarla ve kurban kesimi ile gerçekleşmişti.

‘İLÇE OLDUĞUMUZ GÜNDEN BU YANA HASTANEMİZ YOKTU’

İlçede tamamlanan sağlık yatırımının ardından ilçe sakinlerinden Dindar Şimşek, “İlçemize hiçbir zaman kuzey ilçeler gözüyle bakmayan, doğusu batısı kuzeyi güneyi ayırmaksızın tüm şehri kucaklayıp sahip çıkan ilçemizi ve tüm seçmenleri her daim kucaklayan siyasi anlayışıyla gönlümüzde taht kuran değerli Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Bey’e teşekkür ederiz.  İlçe olduğumuz günden beri Hastanemiz yoktu şimdi çok şükür hastanemize kavuştuk. Başta bu yolda gece gündüz demeden ilçemiz için emek sarf eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Bey’e Ak Parti Milletvekili Feyzi Berdibek tüm emek veren insanlara teşekkür ederiz.” Dedi. HABER MERKEZİ