Bingöl’de korona virüs vaka sayısı kaçtır? Bingöl’de kaç kişiye Kovid19 testi yapıldı? Bingöl’de korona virüsten dolayı kaç kişi yoğun bakımda? Bingöl’de Korona virüs şüphesi taşıyan kaç kişi var? 

 

Korona Virüs ile ilgili sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Süreç başladığından bu yana Bingöl’deki son durumları sadece Bingöl Sürmanşet bilgilere ulaşıp sizlere haberleri servis etti.

 

Bingöl’de ilk olarak mart ayının son haftasında görülen covid19 virüsü bazı zamanlarda sayı olarak yükselmiş olsa da kontrol altına alınması başarıldı. 

 

BİNGÖL’DE VAKA SAYISI 16

29 mayıs tarihinde Bingöl’de vaka sayısı 21’e düşmüştü.  4 Haziran yani bugün itibariyle Bingöl’de covid19 pozitif vaka sayısının 16‘ya düştüğü öğrenildi.

 

BİNGÖL’DE BİN BEŞYÜZ KİŞİYE TEST YAPILDI

İlk olarak mart ayının son haftasında Bingöl’de korona virüs vakasına rastlamıştı. Bugüne kadar Bingöl’de yaklaşık 1500 kişiye test yapıldığı öğrenildi. 

 

CAN KAYBI 4

covid19 tanısıyla Bingöl’de 4. can kaybı yaşanırken, hayatını kaybedenlerin üçü erkek biri kadın olduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan kişilerden oluştuğu öğrenildi. 

 

SARIMSAKÇI İDDİASI YALAN

Gençliğimiz gün Bingöl’de bir sarımsakçının covid19’a yakanlığı iddiaları Bingöl Kamuoyunu meşkul etmişti. Yetkililerden alınan bilgide bu iddianın asılsız olduğu öğrenildi.