Bingöllü ses sanatçısı Recep Güney yazmış olduğu “Ax le Rınde “adlı Zazaca türkünün klip çekimlerini tamamladı. "Ax le Rınde " albümü ile büyük bir çıkış yakalayan Recep Güney, yeni single ve ilk Klip çalışması olan albümünde yer alan “Ax le Rınde” ile sevenleriyle buluştu.

Yeni single ve yepyeni projeler ile Yaz sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanan Recep Güney, " Ax le Rınde " klibi için kamera karşısına geçti.

Bingöl’ün Genç ilçesinde ve farklı mekânlarda çekimleri gerçekleşen klibin yönetmenliğini Aziz Önal üstlendi.

SİLVANA Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde ve müzik kanallarında sevenleriyle buluşacağını belirten Güney “Klip çekimlerinin Önal Video Prodüksiyon tarafından yapıldığını ifade eden Güney Şunları söyledi.”Bu klibimizi Genç ilçemizde çekmek istedim çünkü sözleri Genç ilçesi ile ilgili Olduğu için çekimlerimizi burada tamamladık. Zazacanın Yok olmaması için gelecek olan nesillere böylesi güzel sanatsal çalışmaların ortaya çıkarabileceğini göstermek istedik. Zazaca’ya katkı sunmak adına, yaptığımız Albümün hakkını verdiğimize inanıyorum. Maddi ve manevi desteğiyle her daim yanımda olan değerli sponsorlarıma Yönetmenim Aziz Önal hocama, büyük katkılar sunan aranjörüm Emrah Göral’a teşekkür ediyorum”dedi.

Editör: TE Bilisim