Sosyal medya fenomeni ve tiyatro sanatçısı Abdullah Caf tarafından kaleme alınan oyunda Caf ile birlikte yönetmenlik koltuğunda yine bir başka tiyatro sanatçısı olan Akif Demir Yer alacak.

Anne Ben Deli Değilim! daha çok dram yönüyle ön plana çıkan bir oyun olsa da komediyi sağlam bir şekilde içinde barındırıyor. Toplumun özellikle özel bireylerin yaşamında yarattığı zorluklara vurgu yapılan oyunda özel bireylerin toplumda uğradığı haksız davranışlar ele alınıyor. Bu sayede toplumun kanayan yarasına sanatsal bir dokunuş yapılmış oluyor.

Birçok ünlü tiyatro oyuncusu sosyal medyadan olsun, tiyatro ekibini arayarak olsun desteklerini ilettiler. Oyunun turnesinin yapılması için bazı yapım şirketleri ile görüştüklerini açıklayan Abdullah Caf, “Oyunumuz henüz sahnelenmeden birçok kişinin ilgisini çekti. Tabi öncelikle bu ilgiyi bizlere gösteren tiyatro izleyicisine şükranlarımı sunuyorum. Onun dışında birçok ünlü ve saygıdeğer tiyatro oyuncusu da bizleri yaptığımız iş dolayısıyla tebrik ettiler. Ve bizlere destek olacaklarını belirttiler. Bazı yapım şirketleri oyunun farklı şehirlerde gösterimini düzenlemek istiyor. Oyunumuz sahnelenmeden ulusal bir boyuta ulaştı diyebiliriz. Keza sosyal medyadan çok olumlu tepkiler alıyoruz. An itibariyle ilk gösterim için biletlerimiz tükenmek üzere. Bizlere gösterilen bu ilginin hakkını vermek için de elimizden geleni yapacağız. Herkese ama herkese gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

bugün ve Pazar Günü Bingöl Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun saat 19.00’da başlayacak. Bilet almak isteyenler Eyfel Kafe ve Osmanlı Kahvecisi’nden biletlerini temin edebilirler.