HABER: YAKUP BEKLEN

Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels tarafından 7. kez düzenlenen ‘Dijital Dünyanın Enleri’ töreninde dijital dünyanın başarılı isimleri bir milyonu aşkın kişinin verdiği oylarla seçildi. Ödül töreninde 83 farklı kategoride ödüller sahiplerine verildi. Eski bakanlardan Egemen Bağış ile Bülent Akarcalı’nın da katıldığı ‘Dijital Dünyanın Enleri’ ödül töreni The Ritz Carlton Otel’de magazin yorumcusu Bircan Bali ve ünlü tiyatro oyuncusu Mehmet Çepiç sunumuyla, Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

BİNGÖLLÜ SANATÇI YILIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Onlarca ödülün dağıtıldığı gecede, En İyi Türk Halk Müziği Sanatçısı ödülünü Bingöllü Abdurrahman Delen aldı. Delen ödülünü, eski bakanlardan Bülent Akarcalı’nın elinden aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Afrin için marş' çağrısı sonrası yazdığı 'Türkiyem İçin' marşını okudu. Yılın En İyi Halk Müziği Sanatçısı ödülünü alan Delen, okuduğu marş sonrası ise salondan büyük alkış aldı.

HANİNE DE SAHNE ALDI

Evos Angels tarafından düzenlenen “Dijital Dünyanın Enleri” Ödülleri’ne medya, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Gecede dünyaca ünlü violinist Hanine de sahne aldı.