Bingöl’de Karanfil Kafe’de gerçekleştirilen programa çok sayıda okuyucu akın etti. Söyleşi başlamadan dolan kafeye sonradan gelen birçok kişi söyleşiyi ayakta ve kafe dışında takip etti. Söyleşide yazdığı şiirleri okuyan Erbaş, okurlarına eski anılarından, şiirleri yazma süreçlerinden, toplumun sanata olan ihtiyacından ve sanatın topluma karşı sorumluluklarından bahsetti. Gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Erbaş, bu kadar kalabalık bir kitleyi beklemediğini de açıkça ifade etti.

Söyleşi sonrasında kitap imzalayan Erbaş’ın kafede satılan yüzlerce kitabı kısa sürede tükendi. Söyleşiye katılmak ve kitap imzalatmak için Elazığ, Tunceli, Muş, Diyarbakır ve Malatya’dan bir çok okur Bingöl’e geldi. Erbaş’ın gelişinden son derece mutlu olduklarını ifade eden okurlar, Karanfil Kafe’ye bu organizasyondan ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Karanfil Kafe işletmecisi Sait Tezel, daha önce de Selim Temo’yu getirdiklerini ve bu tür organizasyonlara devam edeceklerini ifade ederek, “Geçtiğimiz aylarda Selim Temo’yu getirdik. Bugün de Şükrü Erbaş hocayı burada ağırladık. Kesinlikle herhangi bir ücret alma, bilet satma ya da rezervasyon yapma durumu olmadı. Tamamen şehrimizde bulunan edebiyat severlere yönelik bir hizmet sunmak istedik. Selim Temo’da gördük ki bu şehirde edebiyata bir ilgi var ama edebiyatı sevenlere bir ilgisizlik var. Biz de kendimize bu misyonu yükleyerek Şükrü Erbaş’ı davet ettik. Kendisi de bizleri kırmayıp buraya kadar geldi. Bundan sonra düzenli olarak belli aralıkla şair ve yazarları burada okuyucularla buluşturmayı hedefliyoruz. Bizlere bu konuda destek olan tüm edebiyat sever arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.