Karlıova Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Levent Yetgin, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı. İlçede yapılan ve yapılması gereken hizmetlerin ele alındığı toplantı da ayrıca muhtarların sorun ve talepleri de dinlenildi.

Kaymakam Yetgin toplantıda yaptığı açıklamada, “İçişleri bakanlığın her ay rutin yapılması gereken muhtar toplantıların birindeyiz. İmkânlar el verdiğince bu toplantıları her ay yapmaya çalışacağız. Özellikle köy muhtarlarının yaşadığı sıkıntıları ve problemleri aktarmaları adına bu toplantılar önemli. İlçemizin bütün kurum amirleri de aramızda, kurumlarla ve işleyiş ile alakalı bir sıkıntı varsa, kurum amirlerinden de bilgi alarak sizlere yardımcı olacağız. Burada aldığımız kararları mutlaka muhataplarına bildireceğiz. Böylelikle hem işlerin takibini sağlamış olacağız, hem de bu sıkıntılar ne aşamada olduğunu bir sonraki toplantıda değerlendirmesini yapacağız” dedi.

Yaklaşık iki saat süren toplantı yemek ile son buldu.

Toplantı sonrası İlçe Kanireş Mahalle muhtarı, Bayram Karabulak sorunları dile getirmek adına toplantının çok güzel geçtiğini dile getirerek, “İlçe ve köy muhtarlarının Kaymakam ve kurum amirleriyle yapılan bu toplantıda mahalle ve köylerin sorunlarını dile getirdik. Eksiklerin giderilmesi için yetkili kurumlar çözüm için bilgileri aldıktan sonra gerekli çalışmalara başlayacaklarını söylendi” dedi.

Kaynarpınar köy muhtarı Özbay Abaylı, “Köylerimizde acil yapılması geren hizmetler için bu toplantıda bir araya geldik. Sorunlarımızı ilettik ve İnşallah kısa zamanda sıkıntılarımız giderilir” dedi.