İki sezondur Bölgesel Amatör liginde top koşturan Karlıova Yıldırım Spor yöneticileri basın toplantısı düzenlediler. Yapılan açıklamada geçtiğimiz yıl Karadeniz gurubunda mücadele ederek tarihlerinde bir ilki gerçekleştirip ilk defa ilçemizi BAL liginde temsil ettiklerini söyleyen Yöneticiler bu yılda Bingöl Sporu’nda içinde bulunduğu gurupta mücadele edeceklerini söylediler. Yapılan açıklamada Bingöl Spora yapılan yardımların Karlıova Spora yapılmadığını ifade eden yöneticiler Bingöl ilinden üvey evlat muamelesi gördüklerini sözlerine eklediler. Açıklamanın devamında gerek Bingöllü siyasetçilerin gerekse bazı kurumların kendilerine destek vermediklerini fakat bu desteğin çok fazlasını Bingöl Spora verildiğinin altını çizen yöneticiler; “Bizde Bingöl’ün bir ilçesiyiz ve Bingöl Sporla aynı kulvarda mücadele ediyoruz. İki takımda Bingöl için mücadele ediyor. Fakat bu mücadelede tüm destek Bingöl Spora gidiyor ama İlçe Karlıova olunca nedense tüm destekler birden kesiliyor. Bugüne kadar ne Bingöllü bir siyasetçiden nede herhangi bir kurumdan destek gördük” diyerek adeta isyan ettiler.

DEPLASMANA GİDECEK ARACIMIZ BİLE YOK

Deplasman maçlarına Kiraladıkları midibüslerle gittiklerini ifade eden yöneticiler; “ deplasmanlara yolcu başı para vererek midibüs kiralıyoruz. Geçen hafta Yüksekova deplasmanına gittik. Yaklaşık altı saat 482 km yol gittik. Midibüslerle yapılan bu yolculuk ister istemez futbolcularımızı etkiliyor bu nedenle futbolumuza yansıyan bu durumlar başarıyı yakalamamıza neden oluyor” dediler.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI OLMASAYDI KULÜBÜMÜZ KAPANACAKTI

İki yıldır Bal liginde verilen mücadelede ilçe Kaymakamı Levent Yetgin ve Belediye Başkanı Veysi Bingöl’ün kendilerine birçok konuda yardımcı olduklarını sözlerine ekleyen yöneticiler; “ Allah Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan razı olsun. Zaten onların yardımları olmasaydı kulübümüze kilit vuracaktık. Bize maddi ve manevi yardımcı oldular ama onlarda bir yere kadar bu yardımları yapabiliyor. Koca kulübümüz iki kişiyle dönecek hali yok”