Kaymakam Özdemir göreve başlamasından dolayı kamu kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

KAYMAKAM SEDAT ÖZDEMİR KİMDİR?
1981 yılında Erzurum İli Pasinler İlçesinde doğdu. İlkokulu köyünde orta öğretimini ve lise eğitimini Erzurum İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2004 yılında Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 2010-2015 yılları arası Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2015 yılında Düzce Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.
Kocaeli/Körfez, Düzce/Kaynaşlı İlçelerinde Kaymakam Refikliği ve Mülkiye Müfettişi nezdinde stajını tamamladı. Bilecik Yenipazar İlçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra yurt dışı stajı için gönderildiği İngiltere’nin Liverpool Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi aldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 06.03.2017 tarihinde Kırşehir Boztepe ilçesi kaymakamlığına , 31 Ağustos 2018 Burdur Altınyayla, 14 Temmuz 2020’de ise karlıova Kaymakamlığına atanmıştır. Kaymakamı SEDAT ÖZDEMİR evli ve bir çocuk babasıdır. KARLIOVA GAZETESİ