Bingöllü girişimcilerin yapımını üstlendiği ve 2018-2019 eğitim öğretim sezonu için öğrenci kayıtlarına başlayan Bingöl Doğa Koleji eğitimin Bingöl’deki lokomotifi olma yolunda ilerliyor.

BİNGÖL DOĞA KOLEJİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİME BAŞLAYACAK
Eğitim, öğretime ihtiyaç duyulan bu zamanda, Dünya standartlarında eğitim veren, gelişmeye ve geliştirmeye katkı sağlayan Doğa Koleji Bingöl halkının hizmetinde. Yeni nesil Doğa Akademik eğitim felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyduğu bireyleri bugünden yetiştirmeyi amaçlayan Doğa Koleji 2018-2019 sezonunda eğitime başlayacağı yerleşkesinde her şey mevcut.

BİN ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

Doğa Koleji Bingöl Kampüsü ana sınıfı, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen lisesinden oluşan 40 derslik ve Bin öğrenci kapasitesine sahip olacak olan kolejde; Konferans salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, hayvanat bahçesi, botanik bahçe, aile piknik alanı ve binicilik etkinlik alanları olmak üzere toplam 26 Bin m2 alana kurulacak olan kampüs binası 9.000 m2 kapalı alanda eğitim verilecek.

2018 yılı Temmuz ayında tamamlanması hedeflenen Bingöl Doğa Koleji inşaatı Genç Yolu 7. Km’sinde ve içmeler TOKİ karşısında devam etmektedir. Yapımına devam edilen Kolej binası tamamlandığında sadece Bingöl’ün değil tüm Türkiye’nin en modern ve çağdaş eğitim kurumlarından birisi olacak. Modern mimari yapısı ve son model teknolojisiyle Bingöl Doğa Koleji binası, eğitim sisteminin en yüksek standartlarını öğrencilerine sunacaktır.

Türkiye genelindeki Doğa kampüslerinde olduğu gibi Bingöl Doğa Koleji kampüsünde de dünya standartlarının üstünde eğitim teknolojileri kullanılacaktır. Bingöl Doğa Koleji öğrencileri, Doğa kurumlarının oluşturduğu zengin program ve içeriklerle benzersiz bir eğitim görecekler. Doğa Koleji Bingöl’ün eğitimine kazandıracaklarıyla daha şimdiden en çok merak edilen eğitim kurumu oldu.

Editör: TE Bilisim