Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Yediden Yetmişe Sokakta Değil Okulda Buluşalım” projesi kapsamında okul kütüphanesi açıldı.

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Yediden Yetmişe Sokakta Değil Okulda Buluşalım” projesi kapsamında yapılan okul kütüphanesi açıldı.

Okul kütüphanesi hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Çağrı Bektaş,”Kütüphanemizde öğrenci çalışma masaları, okuma sandalyeleri, araştırma ödevleri için 4 adet bilgisayar bulunmaktadır. Ayrıca kütüphanemizde 1000 adet yeni kitap bulunmaktadır. Haftanın 6 günü açık olan kütüphanemiz, öğrencilerimiz tarafından yoğun olarak kullanılmaktadır.  Rengarenk döşemelerden ve malzemelerden oluşan kütüphanemiz, öğrencilerimize rahat ve huzurlu bir ortamda ders çalışma, kitap okuma vb. imkanlar sunmaktadır. Pansiyonlu olan okulumuzda öğrencilerimiz, araştırma ödevleri veya dersleriyle ilgili dokümanlara artık daha kolay bir şekilde ulaşma imkanına sahip oldular. Kütüphanemizde bulunan ansiklopediler ve internet bağlantılı bilgisayarlar ödevler konusunda öğrencilerimize oldukça kolaylık sunmaktadır. Donanımlı ve nezih bir ortama sahip olan kütüphanemizin okulumuz bünyesine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.”dedi.

Editör: TE Bilisim