Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, her yıl yapılan Yaz Spor Okulları 29 Haziran’da başlayacak

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yaz açılan yaz spor okulları bu yılda kayıtlara başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz okullarına öğrenci kayıtlarını arttırmak için Bingöl Merkez Dörtyol’da bulunan saat kulesi önünde tanıtım ve kayıt standı açıldı.

5-18 yaş aralığında ki bütün çocukları yaz spor okullarında görmek istediklerini belirten stant görevlisi Nihat Kaya “Her yaz olduğu gibi bu yılda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından yaz spor okulları açılacak. 5-18 yaş aralığında olan bütün çocukları yaz spor okullarımıza bekliyoruz’’ dedi.

‘’14-15 BRANŞTA YAZ SPOR OKULU AÇILACAK’’

29 Haziran’da yapılacak olan resmi açılış töreni ile birlikte yaz spor okullarının başlayacağını hatırlatan Kaya “29 Haziran saat 10.30’da gençlik merkezinin önünde yürüyüş yapılacak. Bütün çocukları yürüyüşe davet ediyoruz. Aynı gün açılacak olan yaz okullarımız 14-15 Branşta hizmet edecek’’ dedi.

Kayıtların Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde devam ettiğini belirten stant görevlileri, çocuk ve gençlerde spor bilincini oluşturarak onlara özgüven ve takım ruhunu aşılamak amacıyla yaz spor okulları düzenlediklerini söylediler.

Editör: TE Bilisim