Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Yayladere’de Polise 16 daireli lojman yapılması kararlaştırıldı. Konuyla ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görüşmeler yapan Bingöl Milletvekili Prof.Dr.Eşref Taş “Kamu görevlileri açısından Yayladere’de çalışmanın cazibesini arttıracak yatırımlar yapılması için gayret sarf ediyoruz. Lojmanlarla birlikte Yayladere’de görev yapmak tercih sebebi olacak ve halkımız daha iyi hizmet alacaktır” dedi.

Yayladere’de görev yapan polislere lojman müjdesi. Emniyet Genel Müdürlüğü, Yayladere’ye 16 daireli bir lojman binasının yapımını Yatırım Programına aldı. Genel Müdürlük yetkilileri lojman binasının yapımına bu yıl içinde başlanabilmesi için Etüt ve Yapım projelerinin Bingöl Valiliği ve Bingöl Emniyet Müdürlüğü’nce hazırlanmasından sonra ihaleye çıkılacağını belirttiler.

Yayladere’ye polis lojmanlarının yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görüşmeler yapan Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş “Kamu görevlileri açısından Yayladere’de çalışmanın cazibesini arttıracak yatırımlar yapılması için gayret sarf ediyoruz. Lojmanlarla birlikte Yayladere’de görev yapmak tercih sebebi olacak ve halkımız daha iyi hizmet alacaktır. Sayın İçişleri Bakanımız Efgan Ala’ya ve Sayın Bakanımız Dr. Cevdet Yılmaz ile Sayın Emniyet Genel Müdürümüz Celalettin Lekesiz’e ve ekibine Bingöl ve Yayladere adına teşekkür ediyorum. Lojmanlar Polislerimize ve Yayladere’ye hayırlı-uğurlu olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim