HDP Bingöl İl Teşkilatı geçtiğimiz günlerde AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş’ın “Yayladere’ye Lojman” başlıklı haberi üzerine basın açıklamasında bulundu.

 Geçtiğimiz günlerde yerel basında çıkan AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş’ın “Yayladere’ye Lojman” başlıklı haberi üzerine açıklama yapan, HDP Bingöl İl Teşkilatı, Eşref Taş’ın Yayladere Halkı ile alay ettiğini söyledi.

“Ak Parti Bingöl milletvekilli sayın Eşref Taş basına gönderdiği yazıda Yayladere halkı ile alay mı ediyor” şeklinde başlayan açıklamanın devamında; “Eşref Taş' ın Yayladere ile ilgili gönül isterdi işsizliği çözüleceği istihdamın artırıcı bir hizmet ile Yayladere halkının sorunlarını çözecek  daha farklı hizmetleri götürmesi idi oysaki Eşref Taş ve Ak Parti zihniyetinin Bölgeye götürdüğü hizmetin bir göstergesi olan Cezaevi yapımı Polis lojmanları, Karakol ve kalekol yapmayı sadece kendine hizmet olarak görüyor” denildi.

HDP İl Teşkilatı Son olarak; “Sayın Eşref Taş'ın derhal Yayladere halkından özür dileyip Yayladere halkının hak ettiği hizmetleri götürmesini bekliyoruz” ded.

Editör: TE Bilisim