İstanbul Kadıköy, Ataşehir, Kartal ve Maltepe gibi birçok büyük Belediyenin temizlik işlerini üstlenen ALTAŞ Temizlik firması yetkilileri, Yayladere ilçe Belediyesine çöp aracı hibe etti.

İstanbul’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Yayladere Belediye başkanı Sabri Akyürek, ALTAŞ Temizlik firması sahipleri Karakoçan’lı Yılmaz Koç ve Tunceli’li Şeref Bülbül ve firmanın şefi Nebi Koç’u makamında ziyaret ederek belediyenin ihtiyaçlarını aktardı. Yöre insanımızın istihdam firması konumunda olan ALTAŞ Temizlik firması, bu ihtiyacı da üstlendi. Kendilerine olan ilgi ve desteklerinden dolayı firma yetkililerine teşekkür eden Başkan Akyürek, itfaiye ihtiyacı için Ankara’ya hareket etti.

İlçe içinde bir yangın olması halinde müdahale edecek bir itfaiye aracının olmaması, bir hafta önce çıkan orman yangınını göz önüne alan başkan Akyürek, Ankara’da soruna çözüm arayacağını söyledi.

Akyürek, “çöp aracını hibe eden ALTAŞ firması sahipleri Yılmaz Koç, Şeref Bülbül ve firma şefi Nebi Koç’a, Belediyemize malzeme yardımında bulunan Yayladere’li iş adamı Dursun Pekpak'a, yine ilçemize her fırsatta desteklerini esirgemeyen Süleyman Danış, Ziya Sümer, Musa Atagül, Ali İnan, Turan Ergin ve Kadıköy Belediyesi ile kardeşlik bağlarımızı sağlayan Ali Özülkü’ye, şahsım ve tüm Yayladere halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim