Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı, Ramazan ayı boyunca yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine yardım yaptıklarını söyledi. 

 

Derneğin Genel Başkanlığını yürüten Hemşehrimiz Cengiz Kurtaran, “Bu kapsamda dünyanın birçok ülkesinde zor durumda olan kardeslerimizin yardım çığlığına ses vererek yardımlarımızı ulaştırdık. Özellikle gözönünde bulundurdugumuz durum acil olarak birinci derece yardıma muhtaç olan ülkeler oldu. Burada Somali başta olmak Afrika'nın bircok ülkesinde, Filistin'de ve abluka altında olan Gazze'de, Bengladeş ve  Arakan kamplarında, Açlık ve salgın hastaliklar nedeniyle hergün yüzlerce kisinin hayatını kaybettigi Yemen'de ve savaşlar nedeniyle yoksul düşmüş  Afganistan'lı kardeslerimize başta gıda kolisi dağıtımı olmak üzere, iftarlar, evlere sıcak aş dağıtımı ve yetim-muhtaç çocukların bayramlık giydirme projelerini gerçekleştirdik.  Yardımlarımız Ramazan sonuna kadar devam edecek. Ozellikle bu hayırların gerçekleşmesi için bizlere sadakalarını, zekat ve fitrelerine ulaştıran hayırseverlerimiz projelerimizi gerçekleştirmemizde en büyük katkı sahipleridirler. Bu surecte bize yardımlarını ulaştıran tüm hayırseverlere Umut Kervanı olarak teşekkür ederiz. Rabbimizden kendilerine kat kat ecir vermesini dileriz.

Şunu açıkça ifade etmek gerekir ki hala umut ile kendilerine uzanacak bir yardim eli bekleyen nice muhtaç ve yetimler vardır. Bu sebeple daha çok muhtaca ulaşmak için ve onların elinden tutmak için hayırseverlerimizin desteklerine ihtiyacımız vardır. Bu nedenle bir daha hayirseverlerimize çağrıda bulunarak Ramazan'ın son günlerinde sadaka, zekat ve fitrelerini bize ulaştırarak bize destek sunmalarını istiyoruz. Yardımlarımız kesintiye uğramadan yurtiçinde ve yurt dışında devam edecektir” dedi. 

Online bağış için: www.umutkervani.org.tr/bağış Gsm: 0543 870 8132