Bingöl-Elazığ Yolu üzerinden Sancak Beldesine kadar yapılacak yol Yatırım programına alınmıştı. Yolun yapım işi 16 Şubat 2018’de ihaleye çıkarıldı. Yaklaşık maliyeti 250 Milyon 170 Bin TL olan iş için Ziver İnşaat 219 Milyon 876 Bin TL teklif ile işi alan firma oldu.

Çapakçur Viyadüğü’nü 8 ay gibi kısa sürede tamamlayıp hizmete sokan Ziver İnşaat A.Ş. Kartal Sancak yolunu da yapacak. Vatandaşların Ziver İnşaat’ın bu yolun ihalesini almasına sevindikleri görüldü.

BİNGÖL’E ÖRNEK OLSUN

Bingöl’de yapılan yolların aynı yıl içinde eski hallerine geldikleri görülürken Müteahhitlerin bu vurdumduymazlığına karşın Bingöl Halkının gönlünde taht kuran Ziver İnşaat’ın Kartal Sancak Yolu işini alması Bingöl’e ve Bingöl’deki yolları yapan müteahhitlere örnek olacak bir yol olmasını dilediklerini söyleyen vatandaşlar, “Ziver İnşaat A.Ş. Bingöl’de ve ülke genelinde yaptığı işlerde kendisini kanıtlayan bir firmadır. İnanıyoruz ki Kartal Sancak yolunu öyle bir yapar ki Bingöl’de parmak ile gösterilen yollar arasında olacak. Öyle ki Bingöl’de yol işini yapan Müteahhitlere örnek olsun ve Bingöl’de nasıl yol yapılırmış onu gösterircesine kaliteli bir yol olacağına inanıyoruz” dedi.

BİNGÖLLÜLERE İŞ DOĞDU

Çapakçur Viyadüğü çalışmaları kapsamında Bingöllüleri ve yöremizin insanlarını çalıştıran Ziver İnşaat’ın yöremizin insanına faydası dokunmuştur diyen Vatandaşlar, “ Ziver İnşaat sahibi Sayın Veysel Demirci, her zaman yöremizin insanlarını çalıştırıyor. Yeni yapılacak yol için de hazırlıklarına başlayan firma yine bizim insanımızı çalıştıracak olması bizleri memnun ediyor” dedi.

EKMEĞİ EKMEKÇİYE VER, BİR EKMEK DE ÜSTE VER

İşin yükümlülüğü ne kadar ağır olursa olsun işi uzmanına bırakmak gerekir diyen Vatandaşlar, “Atalarımızın çok güzel bir sözünü hatırlatan vatandaşlar Ekmeği Ekmekçiye Ver, Bir Ekmek De Üste Ver’ sözünden hareket ile bu işin üstesinden bu adam geliyorsa hiç kimse kusura bakmasın bu iş onun hakkıdır.  Bazıları sağda solda yabancılar iş alıyor gibi konuşuyor ama Ziver İnşaat’ın sahibi bu işin hakkını veriyorsa bu iş onun anasının sütü kadar helal olsun demek düşer bize. Zaza kardeşimiz Veysel Bey bu işi en güzelini en kaliteli ve en hızlı şekilde şekil de yapar. Ülke genelinde yaptığı işler ortadadır. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim