Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi bedellerinden ötürü borcu bulunan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 30 Kasım 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödemelerini yapmaları hususunda uyarıda bulundu.

Bingöl Belediyesi’nden emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisinin 2. taksit bedellerinden ötürü borcu bulunan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri hususunda uyarıda bulunuldu.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek olan 2015 yılı emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri hususunda vatandaşların duyarlı olmalarını istedi.

TAKSİTİ GECİKTİRENLER CEZAYA GİRECEK

Açıklamada,  “Emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerekmektedir. İkinci taksit ödemelerini geciktirenler ise cezaya girecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona ereceğinden bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız, belediyemiz veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim