Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında 3. ziyaretini Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Bir işletmede mahalle sakinleri ile buluşan Vali Köşger, mahalle sakinlerinin dile getirdiği sorunları dinledi ve çözümü için çalışma başlatacağını belirtti.

 

Bingöl’de geleneksel hale gelen“Mahalle Buluşmaları” sürüyor. Geçtiğimiz hafta Simani Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, ve beraberindekiler bu hafta ise Şehit Mustafa Gündoğdu Mahalle’si sakinleri ile görüştü. Gerçekleşen görüşme kapsamında mahallenin sorunları görüşülürken, mahalle sakinlerinin istek ve önerilerine de yer verildi.

 

ÇAVLI, VALİ KÖŞGER’E BİLGİ VERDİ

Şehit Mustafa Gündoğdu Mahalle Muhtarı Zeki Çavlı, mahalle hakkında Vali Köşger’e bilgi vererek: “Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımız bugün bizlerle buluşmak, bizlerin sorunlarını dinlemek için buradalar. Öncelikle böyle önemli bir organizasyonu başlatmış olduğu için mahallemiz adına Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Bu mahalle buluşmaları sayesinde mahallemizdeki sorunları kendilerine bizzat söyleyebilme şansına eriştik.” dedi.

 

KÖŞGER: “HEDEFİMİZBİNGÖL’Ü TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEK”

Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Vali Köşger, programa katılanlara teşekkür ederek, hedefinin Bingöl’ü Türkiye’ye örnek bir şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Köşger, konuşmasında: “Kıymetli Şehit Mustafa Gündoğdu mahalle halkı, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bizleri böyle güzel, nezih bir ortamda misafir ettiğiniz için başta muhtarımız olmak üzere bütün mahalle halkına teşekkür ediyorum. Bingöl’deki hedefimiz, Bingöl’ü önce çevresine sonra tüm Türkiye’ye örnek bir şehir haline getirmektir. Bu hedefimizi her açıdan gerçekleştireceğiz. Bunun gerçekleşmesi için hep birlikte çalışacağız. Bingöllüler çocuklarına sahip çıkıyor, çocuklarının daha iyi eğitim alması için gayret gösteriyor, her türlü fedakarlığı yapıyorlar. Şehrimizi bulunduğu noktadan daha iyi bir noktaya getirmemiz lazım ve bu noktada hepimize vazifeler düşüyor.

 

“ÜNİVERSİTE MAHALLEMİZE BÜYÜK BİR CANLILIK KAZANDIRDI”

Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Bingöl’ün yeni merkezlerinden biri olma yolunda ilerlediğini bildiren Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Üniversitenin mahalleye canlılık kattığını bildirdi: “Üniversite, mahallemize büyük bir canlılık kazandırdı. Sizlerin de gayreti ile burası çok daha güzel bir mahalle olur. Bu mahalleyi daha gelişmiş, daha medeni bir hale getirmek için gayret edeceğiz. Bu toplantılar da bunların vesilesi olur inşallah. Bu Cumartesi günü burada misafir ettiğiniz için herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Programına Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger'in yanı sıra Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcıları Cevat Gün, Muhammet Fuat Türkman ve Numan Tahir Şimşek, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Editör: TE Bilisim