Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Yayladere ve Yedisu ilçelerini ziyaret etti.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, sorunları yerinde incelemek ve bilgi edinmek amacıyla başlattığı ilçe ziyaretleri aralıksız sürüyor. Ziyaretler kapsamında Yayladere ve Yedisu ilçelerinde bir dizi incelemede bulunan Vali Köşger, ziyaretlerde vatandaşlarla oturup sorunları dinledi.

Vali Köşger, ziyaretler çerçevesinde ilk olarak Yayladere Kaymakamlığı'na uğradı. Köşger, Hükümet Konağı girişinde Yayladere Kaymakamı Uğur Akmeşe, İlçe Belediye Başkanı Sabri Akyürek, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ile Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri tarafından karşılandı. Karşılama sonrası kaymakamlık makamına geçen Vali Köşger,  Yayladere Kaymakamı Uğur Akmeşe'den ilçenin sorunları ve kaymakamlık çalışmaları hakkında brifing aldı.  Kaymakamlıktan İlçe Emniyet Amirliği’ne geçen Köşger, buradan esnaf ziyaretine geçti. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip onlarla uzun süre sohbet eden Vali Köşger,  esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Vali Köşger, esnaf ziyaretinden sonra Yayladere Çok Programlı Lisesini gezerek öğrencilerle sohbet etti. Yetkililerden okulla ilgili bilgi alan Köşger, öğrencilere başarılar dileyerek İlçe Belediye Başkanlığı’na geçerek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Köşger, Ziyaretlerine Yedisu’yla Devam Etti

Yayladere ziyaretlerini tamamlayan Vali Köşger, buradan Yedisu ilçesine geçti. Hükümet Konağı bahçesinde İlçe Kaymakamı Aziz Onur Aydın, Belediye Başkanı Salih Uçan, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ile kurum amirleri tarafından karşılanan Köşger, ilçe ziyaretine kaymakamlık ziyaretiyle başladı. Kaymakamlık Makamına geçen Vali Köşger, burada İlçe Kaymakamı Aziz Onur Aydın’dan kaymakamlık çalışmaları ile ilçeni sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlıktan sonra esnaf ziyaretine çıkan Köşger, ilçe halkından yoğun ilgi gördü.  Yedisu Çok Programlı Lise’yi de ziyaret eden Vali Köşger, ilçedeki okul müdürleri ve öğretmenler ile tek tek tanışarak, özverili çalışmalarından dolayı hepsine başarılar diledi.

Son olarak Yedisu Belediyesine de ziyarette bulunan Köşger, İlçe Belediye Başkanı Salih Uçan’dan belediyenin sorunlarını dinledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim