Vali Kadir Ekinci 'Bingöl Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı’na katıldı. Bingöl Üniversitesi Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya Vali Ekinci’nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yrd. ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Bingöl Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti katıldı. Vakfın üniversite ve Bingöl’e hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Ekinci, toplantı sonrasında AK Parti Genel Başkan Yrd. ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ve Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ile birlikte yapımı devam eden Bingöl Üniversitesi Hayvan Hastanesinde incelemelerde bulundu. Vali ekinci daha sonra Sütaş tesisini ziyareti etti.

Vali Kadir Ekinci, AK Parti Genel Başkan Yrd. ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ve Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ile birlikte yapımı devam eden Sütaş Tesisleri’ni ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“BÜYÜK BİR HEYECANLA BEKLİYORUZ”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Ekinci, ‘Büyük bir heyecanla tamamlanmasını beklediğimiz Sütaş yatırımı, üretimden istihdama geniş bir yelpazede ilimizin ve bölgemizin ekonomik hayatına ivme katacaktır’ dedi. (Haber Merkezi)