Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2014 yılı mazot, gübre ve toprak tahlili desteklemeleri müracaat süresinin, 30 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.

 

Üreticilerin, 30 Nisan mesai bitimine kadar başvurabileceklerinin belirtildiği açıklamada, 2014 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)’ne kayıt yaptıran üreticilerin, bu süre uzatımından faydalanabilecekleri, ancak 2014 yılı için yeni ÇKS kaydı yapılmasının mümkün olmadığı kaydedildi.
 

Açıklamada, “Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Çiftçi Kayıt Sistemine Dâhil Olan Çiftçilere Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ’ ile 30 Nisan 2015​ tarihine kadar uzatılmıştır. Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamaması için mazot, gübre ve toprak analizi destekleme başvurularına ek süre verildi. 30 Nisan 2015 tarihi mesai bitimine kadar uzatılan süre içerisinde çiftçilerimiz mazot, gübre ve toprak analizi destekleme başvuru dilekçesi ile il ve ilçe müdürlüklerimize başvuru yapmaları gerekmektedir” denildi.

Editör: TE Bilisim