Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig B gurupta mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, 2018-2019 sezonu ilk sınavını Ziraat Bankası Voleybol takımına karşı verdi. Ankara’da oynanan karşılaşmayı Solhanspor, 3-0 kazanarak önemli bir galibiyete imza atan Solhanspor, ikinci hafta karşılaşmasına hazırlık çalışmalarına başladı.

Hafta içi Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda yapılan çalışmalar ile ligin ikinci haftasına hazırlanan Solhanspor’un ikinci hafta müsabakasında konuğu, Hatay temsilcisi Payas Belediyesi 2011 Voleybol takımı olacak.

Kurulduğu günden beri önemli başarılara imza atarak yoluna devam eden, özellikle son iki sezonda önemli başarılar yakalayarak ve geçen sezon efeler ligini averaj ile kaçıran Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, bu sezon da 14 takımın mücadele ettiği Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig B gurupta yer alıyor.

Grupta ligin ilk hastasında oynanan 7 karşılaşmasından biri hükmen Haliliye Belediyesi lehine sonuçlanırken Solhanspor ile Fındıklıspor takımları karşılaşmada 3-0 skor ile 3 puan alırken Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Bulancık Belediye Betonspor ise 3-1 skorlar ile 3 puanı kaptılar. Akkuş Belediyesi ile Palandöken Belediyesi takımları ise 3-2 skorlar ile 2 puanın sahibi oldular.

Sezonun ikinci hafta karşılaşmaları 13 Ekim 2018 Cumartesi günü oynanacak. Sezonun ilk haftasını deplasmanda geçiren temsilcimiz Solhanspor, sezonun ikinci haftasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda Hatay temsilcisi Payas Belediyesi 2011 Voleybol takımını konuk edecek. SOLHANINSESİ