2015-2016 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu ikinci ve üçüncü liglerde birer takım ile mücadele edecek olan Solhanspor'un ikinci ligde oynayacak takım için transfer çalışmalarını tamamladı. Solhan’a çağrılan 11 sporcu ile anlaşmaya varıldığı ve bir yıllık sözleşme yapıldığı açıklandı.

 2014-2015 sezonunda son maça kadar mücadele edip üstün performans göstermesinden dolayı Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ligde takım sayısı arttırması ile 2015-2016 sezonunda 2’nci lige yükselen Solhanspor, geçtiğimiz hafta 11 sporcu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

2014-2015 sezonunda takımda mücadele eden kaptan Serhat Şimşek ile Smaçör Aziz Demir ile birlikte 11 sporcuyu Solhan’a davet eden Solhanspor Kulübü, yapılan görüşmeler sonucu sporcular ile anlaştığını ve bir yıllık sözleşme imzaladıklarını basın ile paylaştı.

SOLHANSPOR LİGE HAZIR

Solhan Konak Otelde gerçekleştirilen imza törenine Solhanspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Salcan ile Yönetim Kurulu üyeleri Zülfü Çalışkan, Hüseyin Tütünen, Bedrettin Bulak, Ahmet Sönmez, Cahit Cabadak, Şahin Soydan, Erhan Eser, Sebahattin İslamoğlu katıldılar. Yönetim kurulunun tam kadro katıldığı imza töreninde, 11 Voleybol sporcusu ile bir yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Sporcular ile yapılan anlaşma sonucunda imzalanan sözleşme sonrasında konuşan Solhanspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Salcan, İmkânları doğrultusunda iyi bir kadro oluşturduklarını ve takıma güvendiklerini dile getirerek Solhanspor’u sevmenin çok önemli olduğunu söyledi.

Sevginin olduğu yerde başarının geleceğine inandığını vurgulayan Salcan, katılacakları tüm kulvarlarda hırslı, azimli bir takım olabilmek, Lig de iyi maçlar çıkarıp ligi güzel bir yerde bitirmek için gayret ettiklerini belirtirken bir veya iki transfer daha yapıp transfer sezonunu kapatacaklarını ifade etti.

‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

Solhanspor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen takımın Solhanlı sporcusu ve takım kaptanı Serhat Şimşek, “Takımımız çok genç ve dinamik. Sahadaki mücadelemizle taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Ayrıca taraftarlarımız yeni sezonda, yeni salonumuzda bizi desteklemeye devam etsinler. İnşallah hep birlikte güzel günler görürüz” dedi.

Takıma yeni katılan Smaçör İlker Büyükbayrak ise   "Solhanspor ailesine katıldığım için çok mutluyum. Solhanspor forması altında inşallah hedeflerime hep birlikte ulaşacağız. Güzel bir sezon olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

2015 – 2016 voleybol sezonunda 2’nci ligde Solhanspor Forması giyecek olan sporcular;

Smaçörler: İlker Büyükbayrak,  Alper Kırşan, Mert Öztürk, Aziz Demir,  Burak Balıbey

Pasörler: Harun Kaya, Berkhan Kurtulmuş

Orta Oyuncular: Ömer Söylemez, Mete Erbaş, Serhat Şimşek

Libero: Kaan Kurtulmuş

Editör: TE Bilisim