Diyarbakır Ziya Gökalp Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk setine iyi başlayan ve seti 25-11 kazanan taraf Diyarbakır BB takımı oldu.

İkinci sette aynı performansı gösteren Diyarbakır BB Takımı seti 25-17 kazanarak 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete hırslı ve iyi başlayan Solhanspor iyi servislerle rakibinin oyun kurmasını engelledi.Diyarbakır takımının hamlelerine iyi karşılık veren Solhanspor,seti 25-17 kazanarak durumu 2-1 yaptı.

Karşılaşmanın 4. Setine çok daha iyi başlayan Solhanspor, kazandığı sayılarla etkili oldu. Setin ortasına doğru toparlanan ve rakibini yakalayan Diayarbakır BB takımı, son sayılarda rakibi karşısında sayı kaybetmeye başladı.Solhanspor ise maçı bırakmayarak seti 25-23 kazandı.Böylece maç tie-break setine taşındı.

Maçın galibini belirleyecek tie-break seti oldukça çekişmeli geçerken, daha az hata yapan Solhanspor, seti 15-11, maçı ise 3-2 kazanarak bu zorlu maçtan galip ayrıldı.

YÖNETİM KURULUNDAN TEŞEKKÜR

Solhanspor Yönetim Kurulu Diyarbakır Ziya Gökalp Spor Salonu’nda Diyarbakır BB ile Solhanspor arasında oynanan Müsabakada göstermiş oldukları nezaketten ve kardeşlik ruhunu hissettiren centilmen Diyarbakır BB Spor Kulübüne,seyircisine,Teknik Heyet ve Sporcularına Teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilisim