Solhanspor Kulübü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecileri unutmadılar.

Solhanspor Kulübü Başkanı Sebahattin İslamoğlu ve kulüp yöneticileri ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle Solhan basınını ziyaret etme kapsamında Gazetemizi ziyaret ettiler.

Kulüp yönetimi tarafından aynı gün bir program tertip edip Solhan basınına plaket takdim etme düşünceleri program yoğunluğundan dolayı ertesi güne kararlaştırılırken kulüp tarafından verilen kahvaltı programından sonra Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Abdullah Bildik ve Yazı İşleri Müdürümüz Abdulhamit Bildik’e plaket takdim edildi.

İLÇE BASININA ZİYARET

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Solhanspor Kulübü Başkanı Sebahattin İslamoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Solhan’da faaliyet gösteren gazeteleri ziyaret kapsamında gazetemizi ziyaret ettiler.

Gazeteciliği önemsediklerini belirten Solhanspor Kulübü Başkanı İslamoğlu, “Kuruluşumuzdan bugüne Solhan basını her zaman yanımızda oldu. Spora verdikleri desteğin yanında Solhanspor için verdikleri mücadeleyi biliyoruz. İyi günde kötü günde yanımızda durarak yaptıkları haberler ile en büyük destekçilerimiz oldular. Kimi zaman Solhanspor’un Solhan yerelinde kalmayacak şekilde bizleri bölgede ve ülke genelinde tanıtılmasına vesile oldular. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada yanımızda olacağınızı biliyor ve bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin bugüne kadar bizim yanımızda olduğunuz gibi bizler de en özel gününüzde olmak istedik. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü tekrardan kutlarım çalışma hayatınızda başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

SOLHAN BASININA PLAKET

Solhanspor kulübü tarafından Solhan’da faaliyet kösteren gazeteciler için verilen kahvaltıda gazetecilere plaket takdim edildi.

Kampüs kafede verilen kahvaltıya Solhanspor Kulübü yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ve Solhan’daki gazeteciler katıldılar.

Kahvaltıdan sonra Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Abdullah Bildik ve Yazı İşleri Müdürümüz Abdulhamit Bildik ile Solhan Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi ve gazete çalışanı Rüştü Nesip Çiftçi’ye plaket takdim edildi.

11 Ocak 2020 günü düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başkan İslamoğlu, “10 Ocak günü gazetecilerimizi ziyaret edip günlerini kutladık. Bizlere desteklerinden dolayı kahvaltı programı ile plaket takdimi programımız 10 Ocak günü gazetecilerimizin başka programda olmalarından dolayı bugüne aldık. Bugüne kadar kulübümüzün tanıtımından, müsabakalar hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesine kadar desteklerinizi esirgemediğiniz için sizlere teşekkür eder, gazeteciler gününüzü tebrik eder meslek hayatınızda başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı. SOLHANINSESİ