Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Solhanspor Kulübü Başkanı Nurullah İslamoğlu ve AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ile Solhanspor’un başarı öyküsünü konuştuk. 

Gazeteci Mahfuz Demir’in moderatörlüğünde Bingöl Haber Ajansı İnstagram hesabında yapılan canlı yayını çok sayıda Bingöllüler tarafından izlenildi.

 

BAŞARI HİKAYESİ ÇOK BÜYÜK

Solhanspor 2013 yılında kurulmuş olup, 2016 yılında Türkiye Voleybol Federasyonu  1. liginde mücadele etmeye hak kazandı. 

Son 4 yıldır, Efeler Ligine yükselme maçları oynayan Solhanspor, yarı finalde 3/3 yaparak gurup birincisi oldu. Final müsabakalarının korona virüsten dolayı iptal edilmesinin ardından gözler Türkiye Voleybol Federasyonuna çevrildi. Bugün yapılan açıklamada final müsabakasına katılan 4 takımın direk Efeler ligine yükseldiği açıklandı. ve O sene Bu Sene sloganıyla başlanan sezonda Solhanspor, Efeler Ligine Yükseldi. 

 

SALON SORUNU

Canlı yayının yorum kısmında en çok yazılan Salon sorununu,  Bingöl Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanına yönettik. Başkanlar, maçların Solhan’da oynanması için Solhan’a Efeler Ligi standartlarına uygun bir salonun yapılması için gerekli görüşmeleri yaptıklarını ve kısa süre içinde somut adım atılacağı belirtildi.