Solhan İlçesinde yardımlaşma ve eğitime destek amacıyla yaptığı çalışmaların yanı sıra konferanslar da düzenleyen İHH Solhan Şubesi, bir de sinema etkinliği düzenleyerek hizmet yelpazesini genişletti.

3 Nisan 2016 Pazar günü Solhan Kültür Merkezi’nde öğrencilere yönelik dini ve eğitsel sinema filmi etkinliği düzenleyen İHH Solhan Şubesi’nin bu etkinliği eğitim öğretim yılı sonuna kadar sürdüreceği belirtildi.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, har hafta Pazar günü öğleden önce Solhan Kültür Merkezi’nde öğrencilere yönelik dini ve eğitsel film izleyerek öğrencilerimizin hem zamanlarını değerlendirmeleri hem de bilgi ve farkındalık sahibi olmaları için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Bu etkinliği düzenlemelerinde katkı sunan ve emeği olanlara teşekkür eden Tunç, Kültür Merkezi’nde etkinliği yapmamıza imkan sağlayan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız başta olmak üzere Kültür Merkezi Personeli Murat Çiftçi ile etkinliğe katılım sağlayan öğrenciler ve emek veren İHH yetkili ve gönüllülerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim