Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı tarafından Genç Devlet Hastanesi’ne 1000 kitap hediye edildi.

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı tarafından Genç Devlet Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarının bekleme salonlarında yaptırılan kitaplıklar için 1000 adet kitap hediye edildi.

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe ve işyeri temsilcilerinin katıldığı kitap bağışı esnasında, Genç Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Serhat Hançer ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özkan Gündüz de hazır bulundu.

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, kitap bağışı hususunda şunları söyledi: “Genç Devlet Hastanemiz Yönetiminin, hastanenin çeşitli yerlerinde, boş zamanlarında çalışanların, hastalarını ziyarete gelen hasta yakınlarının ve hastanede kalan hastaların yararlanması için kitaplık kurduğu haberini alır almaz Sağlık-Sen olarak kitap bağışında bulunmak istedik. Bu vesile ile 1000 adet kitabımızı bugün hastane yönetimine teslim ettik. Vatandaşlarımızda kitap okuma bilincini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak adına yapılan hastane kitaplığının ve kitap bağışlarının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genç ilçemize böyle bir hizmeti sunan hastane yönetimimizi kutluyor, kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”

Hastane Yönetimi de yapılan bu kitap bağışı hususunda memnuniyetlerini dile getirerek Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan’ın şahsında emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.    

Editör: TE Bilisim