HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş’tan Sağlık Personellerine teşekkür etti. HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş; “Ülkemizde görülmeye başlanan ve tüm Dünyayı etkisi altına alan Coronavirus vakıa sayısı gün geçtikte maalesef artmaya devam ediyor. Rabbimiz virüs ile mücadele içinde olan Ülkemize yardımını esirgemesin. Böylesi zor imtihanlardan geçerken Ülkemizin istikbali ve milletimizin canını koruma pahasına canla, başla çalışan başta Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ve tüm Sağlık personelimizin fedakarlıklarını ve gayretlerini HÜDA PAR camiası olarak görüyor ve takdir ediyoruz. Bugün karşı karşıya kaldığımız Coronavirus tehlikesi ile yüksek risk altında mücadele eden sağlık çalışanlarımız, büyük bir özveri ile görevlerini yerine getirmekteler.
Her ortam ve her koşulda görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarımızın fedakârlıklarının karşılığının ödenemeyeceğini biliyor, tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Bu vesileyle halkımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmaması gerektiğini ve her bir vatandaşımızın bu anlamda yetkililerin duyuru ve ikazlarını dikkate alarak hareket etmeleri gerektiğini dile getiren Açıkbaş;” “Son olarak, Rabbim Ülkemizi, milletimizi bu zor imtihan karşısında galip eylesin. Sağlıklı, huzurlu ve güzel günlere kavuşmayı halkımıza nasip eylesin.” dedi. HABER MERKEZİ