Bingöl Merkez ziraat bankası yanında ‘Ramazan, Kur’an ve Kitap’ fuarı açıldı. Herhangi bir aksiliğin yaşanmaması halinde Ramazan ayı boyunca açık kalacağı belirtilen fuar, kitapseverlerden de yoğun ilgi görüyor.

Bingöl’de ‘Ramazan, Kur’an ve Kitap Fuarı’ açıldı. Araştırmacı-Yazar Cihan Bozaba tarafından açılan fuarda, kampanya dâhilinde kitaplar, hediyelik levhalar ve Kur’an-ı Kerimler vatandaşların ilgisine sunuldu.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören fuar hakkında bilgi veren Bozaba, “Mübarek Ramazan ayının gelişiyle birlikte bizlerde Ramazan’ın ruhuna uygun bir aktivite gerçekleştirmek istedik. Bu vesileyle bu fuarı açtık. Hamdolsun fuarımız münasebetiyle ilimizde Ramazan’ın manevi havası daha güçlü şekilde kendisini hissettirmeye başladı. Halkımızın ilgisi ve takdiri söz konusudur. Bizler bu vesileyle halkımızın kitap ve Kur’an okumasına katkıda bulunmuşsak kendimizi mutlu addederiz. Gönül ister ki bu tip fuarları daha geniş ve güzel ortamlarda gerçekleştirelim. Ancak ilimizde bu tür imkânlar çok kısıtlıdır. Bundan dolayı bizler imkânlarımızı zorlayarak dar bir alanda da olsa böyle bir etkinliği gerçekleştirmeye çalıştık. Fuarın süresi ile ilgili net bir bilgi verememekle birlikte bir mani olamazsa Ramazan ayının sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyoruz. Fuarımızda kampanya dâhilinde kitaplar, hediyelik levhalar ve Kur’an-ı Kerimler mevcuttur. Bütün halkımızı fuarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim