3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri Okul Müdürü Mehmet Tokuş ile beraber İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin’i makamında ziyaret ettiler.

İl Müdürü Kadri Engin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinden gelen özel öğrencileri ve yöneticileri makamında ağırladı.

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mehmet Tokuş ve özel öğrencileri makamında ağırlayan Engin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Devletin son yıllarda engelli vatandaşlar için doğru politikalar ve kalıcı çözümler üretmek amacıyla gerekli çalışmalar yaptığını belirten Engin, engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmeleri, en iyi şartlarda eğitim görmesi ve hayatlarını sürdürmeleri için toplumun tüm kesimlerinin el ele gönül gönüle çalışmalar yürüttüğünü ifade etti. Zorlukları yaşayarak düzeltmek değil, bir başkasının zorluğu benimde onu düzeltme zorunluluğum var, bunun farkında olmamız gerekiyor diyen, Milli Eğitim Müdürümüz Engin, toplum olarak hepimize görev düşüyor. Hepimize sorumluluk düşüyor. İşte bunun farkına varır isek daha huzurlu, toplumla barışık, herkes hayatında daha mutlu yaşam sürmüş olur diyen Engin, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde çalışan yöneticiler ve personelin kutsal bir meslek yaptığını vurgulayarak, emeklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim