Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği personellerinden Kürşat Saluk ve Murat Ekici tarafından Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik; güvenli gelecek, hedeflere ulaşma, birlik ve beraberlik temalı bilgilendirme yapıldı.

Sınıflarda öğrencileri bilgilendiren TEM personelleri, öğrencilerin sorunları, geleceğe dair düşünceleri, hayalleri ve bu hayallerine ulaşmada izleyebilecekleri yollar ve bu süreçte başlarına gelebilecek sıkıntıları en az zararla aşma adına bilgilendirmeler yapıldı.

Yapılan bilgilendirme sonunda, öğrencilere İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kapılarının her zaman açık olduğunu, kendilerinden beklenen istek ve dilekleri için her zaman rahatlıkla gelebilecekleri vurgulanarak, öğrencilere hatıra ve bir anı olması adına hediye verilerek program sona erdi.

Polis memurları ile bir araya gelmekten memnun olan öğrenciler, polislik mesleği hakkında bilgi alırken sosyal ve sportif faaliyetler hakkında bilgi aldılar.

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, bu tür faaliyetleri yaptıklarını ve faaliyetlerinin devam edeceğini belirtip her şeyin geleceğimiz olan çocuklar için olduğunu ve onlarında mutluluğu için hiçbir şeyden kaçınmayacaklarını belirttiler.

Okul idarecileri ise İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan bu tarz çalışmaları desteklediğini ve devamını beklediklerini ilettiler.

Editör: TE Bilisim