Meleğim Kreş ve Anaokulu, 2016-2017 eğitim öğretim yılı yıl sonu etkinliği düzenledi. Bingöl Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Bingöl üniversitesi Rektörü İbrahim Çapak, Rektör Yardımcısı Hakan Olgun, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü M. Emin Çakan, İl Sağlık Müdürü Süleyman Budunoğlu, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kurum Müdiresi Baran Bucuka, okul öncesi eğitimin çocukların kişiliklerinin gelişiminde son derece önemli olduğunu vurguladı.

Gecede sahne alan minik öğrenciler, delilo, halay, çayda çıra, ateş böceği gibi birbirinden güzel muhteşem oyunlar oynayarak izleyicilere çok keyifli anlar yaşattı.

Gecede teşekkür Konuşması yapan Kurucu Temsilcisi Mehmet Çapak, çocukların fiziksel, duygusal, ruhsal, sosyal yönden sağlıklı bir şekilde yetişmeleri için sevgi dolu bir eğitim ortamı oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Çapak, “Çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı özgüven sahibi, yeniliklere açık geleceğe emin adımlarla ilerleyen bireyler olarak yetiştirmeye gayret ettik. Bizlere güvenerek çocuklarını bizlere emanet eden velilere teşekkür ediyorum” dedi. Program, plaket takdimiyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim