Okul Müdürü Ayşe Yaşa hazırladıkları proje ile ilgili olarak İl Müdürü Güney’e bilgi verdi. Yaşa; Bal Peteği Anaokulu Papatyalar Sınıfı Sabahçı grup Öğrencilerinin katıldığı ''Ekranı Bırak Bana Bak'' E Twining projesi ile teknoloji bağımlılığının hızla arttığı günümüzde ailelerde teknoloji bağımlılığı ile ilgili farkındalık uyandırmak, çocuklarla nitelikli zaman geçirmelerini sağlamak, çocuklara da yetişkinlerle nitelikli zaman geçirme ve kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek hedeflenmekte olduğunu söyleyerek, Ailelere proje bilgilendirmesi yapıldıktan sonra aileler evde çocukları ile nitelikli zaman geçirme etkinlikleri yapıp okul idaresi ile paylaştıklarını belirtti.

Yetişkinlerle nitelikli zaman geçirme kapsamında Okul Müdürü ve öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’i ziyaret edip 3 Taş, Hafıza Kartı oyunu ve Neşeli Bardaklar oyunlarını oynadılar.

Güney; “Hazırlanan bu proje minik evlatlarımızın aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirme açısından çok güzel bir çalışma olmuş, projenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Müdürü Ayşe Yaşa; “İş yoğunluğuna rağmen projemize destek olup zaman ayıran İl Milli Eğitim Müdürümüz Rahmi Güney’e teşekkür ederiz.” dedi. HABER MERKEZİ